ΑνακοινώσειςΓραμματείας

- Κατάθεση Δ.Ε.: έως 4/7/2024
- Εξέταση Δ.Ε.: 8/712/7/2024
- Κατάθεση βαθμολογίας Δ.Ε.: έως 12/7/2024

  Ανακοίνωση
Όνομα: Exetasi_Diplomatikon_June_2024.pdf, Ανέβηκε: 28/5/2024 10:32, Μέγεθος: 127kb
  Ανακοίνωση
Όνομα: ΕΞ Υποτροφίες - Βραβεία.pdf, Ανέβηκε: 23/5/2024 10:30, Μέγεθος: 133kb

Σας ενημερώνουμε ότι στον σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/Files/Sumpliromatiki_Periodos_Diloseon_Dianomis_Earinou_2023_2024.pdf) θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με τη συμπληρωματική περίοδο των δηλώσεων και παράταση της διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου.

Τι;🤔 Ενημέρωση κινητικότητας προγραμμάτων Erasmus+ του ΕΜΠ!

Πού;🌐 Στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων του ΕΜΠ (βιβλιοθήκης)
Πότε;📅  Τρίτη 21 Μαΐου (21/05)
Τι ώρα;⌚ 10:15π.μ.

Γνώριζες πως το πανεπιστήμιο μας σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις χρηματοδοτούμενες σπουδές και πρακτική στο εξωτερικό μέσω των ευκαιριών κινητικότητας Erasmus+ αλλά και ότι περισσότεροι από 60 φοιτητές του ΕΜΠ επιλέγουν να μετακινηθούν κάθε εξάμηνο;
Το ήξερες πως υπάρχει ένα τεράστιο εθελοντικό δίκτυο που έχει στηθεί γύρω από την κοινότητα του Erasmus;

Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΕΜΠ σε συνεργασία με την ομάδα φοιτητών Erasmus του ΕΜΠ (ESN NTUA Athens) είναι εδώ για να σε ενημερώσει σχετικά:
με τα προγράμματα Erasmus+ που υπάρχουν,
τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία για να υποβάλεις αίτηση,
τον τρόπο που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις σπουδές και το βιογραφικό σου,
να γνωρίσεις νέα άτομα – φοιτητές που έχουν μετακινηθεί και μπορούν να σε βοηθήσουν με τη διαδικασία της αίτησης!

Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις και να αλληλεπιδράσεις με τους εθελοντές του Δικτύου Φοιτητών Εράσμους του ΕΜΠ καθώς και να ενημερωθείς για τις δράσεις που διοργανώνονται με σκοπό τη στήριξη των εισερχομένων φοιτητών Erasmus του ΕΜΠ!

Εάν σου αρέσει να ταξιδεύεις και θέλεις να συνδυάσεις τις σπουδές σου με αυτό, τότε μην το σκέφτεσαι δεύτερη φορά!
Σε περιμένουμε εκεί!

  Αφίσα
Όνομα: Ενημέρωση για κινητικότητα.pdf, Ανέβηκε: 14/5/2024 17:09, Μέγεθος: 158kb

Στους παρακάτω υπερσυνδέσμους μπορείτε να βρείτε:

  • Το πρόγραμμα εξετάσεων Εαρινών εξαμήνων (κανονική)
  • Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα εξετάσεων Χειμερινών εξαμήνων (επί πτυχίω)

Σας ενημερώνουμε ότι στον σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/Files/Paratasi_Diloseon_Dianomis_Earinou_2023.pdf) θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου.

Καλούνται οι φοιτητές του 10ου ή ανωτέρου εξαμήνου, οι οποίοι οφείλουν συνολικά έως δέκα (10) μαθήματα (ανεξαρτήτως εξαμήνου χειμερινού ή εαρινού) και επιθυμούν να συμμετέχουν στην επί πτυχίω εξεταστική, να δηλώσουν τα οφειλόμενα χειμερινά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά:

Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινών εξαμήνων

Περίοδος υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων: 23/04/2024 - 30/04/2024
(Οι παραπάνω ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά και καμία  παράταση δε θα δοθεί.)

Για την ηλεκτρονική εγγραφή, όσοι φοιτητές δε διαθέτουν ήδη κωδικό χρήστη, μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. (Κτίριο Η/Υ). Για περιπτώσεις φοιτητών που έχουν ξεχάσει ή απολέσει τον σχετικό κωδικό (password) υπάρχει δυνατότητα αρχικοποίησης.

Σημ. Ι: Δικαίωμα συμμετοχής στην επί πτυχίω εξεταστική έχουν οι φοιτητές που έχουν υπερβεί το 10ο εξάμηνο σπουδών και οι φοιτητές του 10ου εξαμήνου (κατ’ εξαίρεση για την περίοδο του Ιουνίου 2024).

Σημ. ΙΙ: Προϋπόθεση για την εξέταση των ανωτέρω φοιτητών σε χειμερινά μαθήματα είναι να έχουν δηλώσει/εγγραφεί σε αυτά τουλάχιστον μια φορά στο παρελθόν και να μην οφείλουν παραπάνω από συνολικά δέκα μαθήματα, ανεξαρτήτως εξαμήνου.

Σημ. III: Στην επί πτυχίω εξεταστική δε θα υπάρξει δυνατότητα βελτίωσης βαθμολογίας (βαθμός που θα αφορά βελτίωση δε θα καταχωρείται).

Σημ. ΙV: Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε σημαντικές μεταβατικές ρυθμίσεις και αντιστοιχίσεις που αφορούν στην εφαρμογή του Νέου Προγράμματος Σπουδών της Σχολής:

 

  Ανακοίνωση
Όνομα: anakoinosi_epi-ptyxio_summer_2023-24.pdf, Ανέβηκε: 22/4/2024 16:46, Μέγεθος: 149kb
  Ανακοίνωση
Όνομα: ΕΞ Υποτροφίες - Βραβεία.pdf, Ανέβηκε: 18/4/2024 16:47, Μέγεθος: 193kb
‹ Νεότερες1234...81Παλαιότερες ›