ΑνακοινώσειςΓραμματείας

Οι εξετάσεις της περιόδου Σεπτεμβρίου θα διαξαχθούν με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέπουν τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν τον Σεπτέμβριο. 

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα. Οι αίθουσες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί η υποβολή των δηλώσεων πρόθεσης συμμετοχής και των δηλώσεων βελτίωσης βαθμολογίας.

Κατά το προσεχές διάστημα, θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής σε μαθήματα χειμερινών και εαρινών εξαμήνων, για όσους επιθυμούν να εξεταστούν σε αυτά. Παράλληλα, όπως σε κάθε αντίστοιχη περίοδο, θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για τη δήλωση μαθημάτων προς βελτίωση βαθμολογίας.

Οι δύο ανωτέρω διαδικασίες είναι ανεξάρτητες και θα τρέξουν παράλληλα έως και τις 22/8. Αναλυτικές ανακοινώσεις με οδηγίες και προθεσμίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Σχολής.

Στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου, και με την προϋπόθεση ότι αυτή θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης, θα δοθεί η δυνατότητα, σε όσους φοιτητές το επιθυμούν, να εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία έχουν βαθμολογηθεί με pass, προκειμένου να λάβουν αριθμητικό βαθμό. Η δυνατότητα αυτή θα ισχύσει μόνο για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου και με την προϋπόθεση ότι αυτή θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης. Στην περίπτωση που ο φοιτητής δε λάβει προβιβάσιμο βαθμό θα διατηρηθεί το pass. Σε περίπτωση που λάβει προβιβάσιμο βαθμό, ο αριθμητικός βαθμός θα αντικαταστήσει αυτόματα το pass. Για τη συγκεκριμένη διαδικασία θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα για  δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να ενημερώνονται τακτικά από τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της σχολής και να συμπληρώσουν εγκαίρως τις δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις.