ΠροτεινόμεναΘέματακαιΑνάθεσηΔιπλωματικώνΕργασιών
Επίδραση μη θερμικών τεχνολογιών  (παλμικών ηλεκτρικών πεδίων, υπερήχων και Yπερυψηλης πίεσης) στην επιταχυνόμενη αποπίκρανση επιτραπέζιων πράσινων ελιών - Επίδραση στην ποιότητα τελικών ζυμωμένων ελιών 
Επίδραση μη θερμικών τεχνολογιών  (παλμικών ηλεκτρικών πεδίων, υπερήχων και Yπερυψηλης πίεσης) στην επιταχυνόμενη αποπίκρανση επιτραπέζιων πράσινων ελιών - Επίδραση στην ποιότητα τελικών ζυμωμένων ελιών 
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ: Πέτρος Ταούκης

Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών

Σχετικό Μάθημα : Χημεία, Μικροβιολογία και Αρχές Συντήρησης Τροφίμων

Περίοδος Ανάθεσης: Νοεμβρίου Ακ. Έτους 2022-2023

Ανατέθηκε: Σέρκο Δεκεριάν