ΠροτεινόμεναΘέματακαιΑνάθεσηΔιπλωματικώνΕργασιών
Επίδραση
μη θερμικών τεχνολογιών (παλμικών
ηλεκτρικών πεδίων, υπερήχων και Yπερυψηλης πίεσης) στην επιταχυνόμενη
αποπίκρανση επιτραπέζιων πράσινων
ελιών - Επίδραση στην ποιότητα τελικών ζυμωμένων ελιών
Επίδραση μη θερμικών τεχνολογιών (παλμικών ηλεκτρικών πεδίων, υπερήχων και Yπερυψηλης πίεσης) στην επιταχυνόμενη αποπίκρανση επιτραπέζιων πράσινων ελιών - Επίδραση στην ποιότητα τελικών ζυμωμένων ελιών
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Πέτρος Ταούκης
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Χημεία, Μικροβιολογία και Αρχές Συντήρησης Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Νοεμβρίου Ακ. Έτους 2022-2023
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Χημεία, Μικροβιολογία και Αρχές Συντήρησης Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Νοεμβρίου Ακ. Έτους 2022-2023
Ανατέθηκε: Σέρκο Δεκεριάν