ΠροτεινόμεναΘέματακαιΑνάθεσηΔιπλωματικώνΕργασιών
Μελέτη βέλτιστης συσκευασίας για την επίτευξη μέγιστης διατηρησιμότητας ξηρών τροφίμων σε δυναμικές συνθήκες συντήρησης: σχεδιασμός και ανάπτυξη λογισμικού για τον υπολογισμό της διατηρησιμότητας
Μελέτη βέλτιστης συσκευασίας για την επίτευξη μέγιστης διατηρησιμότητας ξηρών τροφίμων σε δυναμικές συνθήκες συντήρησης: σχεδιασμός και ανάπτυξη λογισμικού για τον υπολογισμό της διατηρησιμότητας
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Μαρία Γιαννακούρου
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Μηχανική Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Νοεμβρίου Ακ. Έτους 2022-2023
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Μηχανική Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Νοεμβρίου Ακ. Έτους 2022-2023
Ανατέθηκε: ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ