ΓενικέςΑνακοινώσεις

Συμμετοχή στον Φωτογραφικό Τομέα του Ε.Μ.Π.

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσεις του αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά.

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου δημιουργήθηκε από φοιτητές του Ε.Μ.Π. και είναι μια κοινότητα ανοιχτή για όλους τους φοιτητές, είτε είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη φωτογραφία, είτε θέλουν να την εξερευνήσουν για πρώτη φορά.

Συναντήσεις γίνονται μια φορά την εβδομάδα στο στούντιο του Φωτογραφικού Τομέα,  NTUA Photography Lab (Επίπεδο 0, Πτέρυγα Α, Κτίριο Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου).
Με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μαθήματα φωτογραφίας, επισκέψεις σε καλλιτεχνικούς χώρους, ομιλίες και εργαστήρια από επαγγελματίες φωτογράφους η ομάδα προσφέρει έναν χώρο όπου οι φοιτητές μπορούν να εκφραστούν και να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για τη φωτογραφία.

Στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας τα μέλη έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους, επιτρέποντας τους να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με το ευρύτερο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται ενημερωθείτε μέσω των κοινωνικών δικτύων του Φωτογραφικού Τομέα στο: https://linktr.ee/photography.ntua

  Αφίσα
Όνομα: Αφίσα_Φωτογραφικός Τομέας Ε.Μ.Π. .pdf, Ανέβηκε: 23/11/2023 09:55, Μέγεθος: 739kb