ΓενικέςΑνακοινώσεις
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023

Η Mondelēz Ελλάδος, θυγατρική της Mondelēz International, στο πλαίσιο της περαιτέρω εδραίωσης των σχέσεων της με την ακαδημαϊκή κοινότητα έχει προχωρήσει σε μία σειρά από επιπρόσθετες δράσεις, οι οποίες έχουν στόχο να δώσουν την ευκαιρία στους φοιτητές και αυριανά στελέχη να γνωρίσουν και εμβαθύνουν στον κόσμο των επιχειρήσεων.  Αναλυτικότερα, ο νέος κύκλος διαδραστικών δράσεων που έχει σχεδιασθεί και πρόκειται να υλοποιηθεί εντός του 2023, περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενέργειες:

1. Guest Lecturer: δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές εντός του Πανεπιστημίου να έρθουν σε επαφή με εργαζομένους της Mondelēz, να ενημερωθούν για τον τρόπο εργασίας στη Mondelēz και να πάρουν μία «πρώτη» γεύση από το επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με τους ομιλητές, συζητήσουν και θέσουν ερωτήσεις. Το εύρος των ομιλητών καλύπτει όλο το φάσμα των διευθύνσεων της εταιρείας,  όπως marketing, engineering, business management, κ.ά., προσφέροντας έτσι μία εξαιρετική ευκαιρία για hands-on ενημέρωση για κάθε διεύθυνση.

2. Be our guest: ομάδες φοιτητών θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Mondelēz Ελλάδας, είτε αυτά είναι τα κεντρικά γραφεία,  είτε χώρος παραγωγής των προϊόντων μας και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία που προσφέρει μία εταιρεία, όπως η Mondelēz. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, θα έρθουν σε επαφή με βασικούς τομείς της εταιρικής μας δραστηριότητας, ενώ, παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζομένους μας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την επαγγελματική κουλτούρα της Mondelēz και να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία που θα εμπνεύσει τους φοιτητές και θα τους ενημερώσει σχετικά με τις δυνατότητες καριέρας στην εταιρεία μας.

3. Top to Top Challenge: δίνει τη δυνατότητα σε νέους φοιτητές και αποφοίτους να γνωρίσουν καλύτερα τη Mondelēz  και, κυρίως,  να διεκδικήσουν μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αξίζει, να σημειωθεί ότι η  συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε το 2017 και φέτος διανύει τον 7ο κύκλο της. Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και διαθέτει brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα:
• συμπεριληφθούν στις shortlists για μελλοντικές θέσεις εργασίας,
• παρακολουθήσουν προγράμματα καθοδήγησης/ mentoring που προσφέρονται από στελέχη της εταιρείας μας,
• λάβουν πρακτικές συμβουλές και πολύτιμες γνώσεις από τους ειδικούς του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Φέτος ο διαγωνισμός Top to Top Challenge θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, διατηρώντας ψηλά το ενδιαφέρον και δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους/ ες με ταλέντο και διάθεση να ανακαλύψουν την εταιρεία και τα brands. Για μία ημέρα οι συμμετέχοντες/ ουσες θα διαγωνιστούν σε διάφορες προκλήσεις γύρω από την εταιρεία και διάφορα επιχειρησιακά θέματα που την αφορούν, θα γνωρίσουν τη διοικητική ομάδα της και θα μάθουν περισσότερα για αυτήν.