ΓενικέςΑνακοινώσεις
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023

Το iclimabuilt είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα Open Innovation Test Bed χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, με στόχο τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος ανοιχτής πρόσβασης για την ανάπτυξη, την αναβάθμιση και τη δοκιμή καινοτομιών σε δομικά υλικά και τεχνικά συστήματα.
Για την επικύρωση του ανεπτυγμένου οικοσυστήματος το iclimabuilt, μέσω του Open Call, θα υποστηρίξει και θα βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες "high tech" επιχειρήσεις  να αναπτυχθούν και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη συνεχή αύξηση της τεχνολογικής πολυπλοκότητας, βοηθώντας στη μετατροπή των ερευνητικών αποτελεσμάτων σε καινοτομίες.

Επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και γίνετε μία από τις Πειραματικές Ομάδες που θα διαμορφώσουν το μέλλον των βιώσιμων δομικών υλικών!

Εισαγάγετε τις τεχνολογίες σας και αναπτύξτε test cases σχετιζόμενα με κατασκευαστικά υλικά, στο πλαίσιο των nearly zero energy buildings (nZEB). Το οικοσύστημα του Iclimabuilt θα σας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες (ανάπτυξη, έλεγχος, δοκιμές, αναβάθμιση, επικύρωση κ.λπ.) και θα θέσει στη διάθεσή σας τις Πιλοτικές Γραμμές του έργου. Επιπλέον, θα σας υποστηρίξουμε παρέχοντας 70% χρηματοδότηση στο έργο σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το https://sepiclimabuilt.com/open-call/