Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε θέσεις οργάνωσης ελέγχου ποιότητας και σχεδιασμού νέων προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, το νέο πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ Ε.Μ.Π "Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων" της Σχολής Χημικών Μηχανικών προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια!
Ακολουθεί σύντομη περιγραφή του προγράμματος 👇
Το πρόγραμμα καλύπτει τις απαιτήσεις ποιότητας και ειδικότερα της οργανοληπτικής ποιότητας, της υγιεινής και ασφάλειας για τη βιομηχανία τροφίμων και αναλύει τους κανόνες της οργανοληπτικής εξέτασης και τις βασικές αρχές που διέπουν την ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP), την ορθή βιομηχανική πρακτική (GMP) και την ισχύουσα νομοθεσία, για τις επιχειρήσεις τροφίμων (βιομηχανίες τροφίμων και χώρους μαζικής εστίασης).
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να εργαστούν στην οργάνωση του ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων, ενσωματώνοντας τον οργανοληπτικό έλεγχο, και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας τροφίμων HACCP με ενσωμάτωση προαπαιτούμενων προγραμμάτων υγιεινής (PRPs) και στον σχεδιασμό νέων προϊόντων.
📅 Hμερομηνία έναρξης : 3 Νοεμβρίου
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του προγράμματος
📌 https://e-learning.ntua.gr/programs/food-quality-and-safety/
και σε επικοινωνία με την γραμματεία του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ τηλεφωνικά,
📞 210-772-2905 , 8:00 π.μ. - 15:00 μ.μ. , είτε μέσω email στο 📩 # kedivim@mail.ntua.gr .