ΓενικέςΑνακοινώσεις

Στο πλαίσιο των ηλεκτρονικών εγγραφών που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, καλούνται όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές να συμμετάσχουν και να υποβάλλουν τις δηλώσεις επιλογής μαθημάτων και την εγγραφή τους σε εξάμηνο σπουδών.

Για την αποφυγή καθυστερήσεων και δυσλειτουργιών στις ακαδημαϊκές διαδικασίες, που προέκυψαν στα προηγούμενα εξάμηνα, όπως η αποστολή ξεχωριστών καταλόγων δικαιούμενων συγγραμμάτων με αποτέλεσμα την καθυστερημένη διανομή αυτών, δεν θα υπάρξει η δυνατότητα εναλλακτικού τρόπου εγγραφής.

Για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής εγγραφής, ο φοιτητής θα πρέπει να γνωρίζει το username (όνομα χρήστη) και password (κωδικό πρόσβασης) που του έχει χορηγηθεί από το Κέντρο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (ΚΗΥ) του Ε.Μ.Π. καθώς απαιτείται για την εισαγωγή (login) στο σύστημα και τέλος ένας οποιοσδήποτε Η/Υ με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η εισαγωγή στο ηλεκτρονικό εγγραφολόγιο θα γίνεται μέσω της κεντρικής σελίδας της Σχολής http://www.chemeng.ntua.gr όπου θα υπάρχει αντίστοιχος σύνδεσμος (link),

Ηλεκτρονικές Εγγραφές Χειμερινών Εξαμήνων Ακαδ. Έτους 2009-2010

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν αυστηρά ηλεκτρονικά και καμία παράταση δεν θα δοθεί πέραν των προκαθορισμένων ημερομηνιών.