ΓενικέςΑνακοινώσεις

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής (12ο ΠΕΣΧΜ), που έχει αναλάβει να διοργανώσει η Σχολή μας στο τριήμερο 29 - 31 Μαΐου 2019 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, έχουν ξεκινήσει. Η ενεργός συμμετοχή Εθελοντών Φοιτητών της Σχολής μας είναι ιδιαίτερης σημασίας για την ομαλή διεξαγωγή του Συνεδρίου αυτού.

Στις αρμοδιότητες των Εθελοντών περιλαμβάνονται η υποστήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής, η προετοιμασία και διαχείριση των αιθουσών όπου θα γίνονται οι παρουσιάσεις, ο χειρισμός των μέσων προβολής των παρουσιάσεων, η βοήθεια στη διαχείριση του προγράμματος των αναρτημένων ανακοινώσεων (posters), η καθοδήγηση των συμμετεχόντων στους χώρους του Συνεδρίου κ.ά.

Οι Εθελοντές Φοιτητές του 12ου ΠΕΣΧΜ θα έχουν όλα τα προνόμια  που αντιστοιχούν στους συνέδρους πλήρους εγγραφής (δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες του συνεδρίου, πρακτικά και έντυπο υλικό συνεδρίου, συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ, γεύματα και στο επίσημο δείπνο συνεδρίου).

Καλούνται όσοι/όσες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα Μέλη της Ομάδας Υποστήριξης του 12ου ΠΕΣΧΜ το αργότερο μέχρι τις 31/1/2019 στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Λέκτορας Φώτης Τσόπελας (ftsop@central.ntua.gr) και ΕΔΙΠ Δρ. Λάζαρος Καραογλάνογλου (lkaraogpesxm@chemeng.ntua.gr).

Με δεδομένο πως οι ανάγκες του συνεδρίου σε εθελοντές φοιτητές είναι συγκεκριμένες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου,

Αναπ. Καθηγητής Επαμεινώνδας Βουτσάς,
 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ
Καθηγητής Κωνσταντίνος Μαγουλάς

  Πρόσκληση εθελοντών φοιτητών για το 12ο ΠΕΣΧΜ
Όνομα: prosklisi_ethelonton_12pesxm.pdf, Ανέβηκε: 8/11/2018 09:28, Μέγεθος: 94kb