ΓενικέςΑνακοινώσεις

Συμμετοχή στον Φωτογραφικό Τομέα του Ε.Μ.Π.

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσεις του αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά.

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου δημιουργήθηκε από φοιτητές του Ε.Μ.Π. και είναι μια κοινότητα ανοιχτή για όλους τους φοιτητές, είτε είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη φωτογραφία, είτε θέλουν να την εξερευνήσουν για πρώτη φορά.

Συναντήσεις γίνονται μια φορά την εβδομάδα στο στούντιο του Φωτογραφικού Τομέα,  NTUA Photography Lab (Επίπεδο 0, Πτέρυγα Α, Κτίριο Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου).
Με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μαθήματα φωτογραφίας, επισκέψεις σε καλλιτεχνικούς χώρους, ομιλίες και εργαστήρια από επαγγελματίες φωτογράφους η ομάδα προσφέρει έναν χώρο όπου οι φοιτητές μπορούν να εκφραστούν και να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για τη φωτογραφία.

Στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας τα μέλη έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους, επιτρέποντας τους να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με το ευρύτερο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται ενημερωθείτε μέσω των κοινωνικών δικτύων του Φωτογραφικού Τομέα στο: https://linktr.ee/photography.ntua

  Αφίσα
Όνομα: Αφίσα_Φωτογραφικός Τομέας Ε.Μ.Π. .pdf, Ανέβηκε: 23/11/2023 09:55, Μέγεθος: 739kb
  Αποτελέσματα εκλογών από το σύστημα Zeus
Όνομα: anadeiksi-ekprosopon-foititon-sti-syneleysi-tis-sxolis-ximikon-mixanikon-emp-el.pdf, Ανέβηκε: 10/11/2023 21:05, Μέγεθος: 1405kb
  Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου
Όνομα: Βιογραφικό_Α.Κατσακιώρης.pdf, Ανέβηκε: 2/11/2023 13:34, Μέγεθος: 143kb
  Εκλογικός Κατάλογος
Όνομα: Eklogikos_Katalogos_GS_2023-2024_SXM.pdf, Ανέβηκε: 2/11/2023 13:33, Μέγεθος: 496kb
  Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής
Όνομα: anak_eforeyt_ekpr_foit_syneleysi_SXM_2024.pdf, Ανέβηκε: 2/11/2023 13:31, Μέγεθος: 186kb
  Ανακήρυξη Υποψηφίων
Όνομα: anakir_ypops_ekpr_foit_GS_2024.pdf, Ανέβηκε: 2/11/2023 13:29, Μέγεθος: 157kb
  Πρακτικό ανάδειξης μελών εφορευτικής επιτροπής
Όνομα: orism_eforeyt_epitr_ekpr_foit_GS_2024.pdf, Ανέβηκε: 30/10/2023 16:39, Μέγεθος: 234kb
  Προκήρυξη Εκλογών
Όνομα: prokirixi_ekpr_foit_syneleysi_SXM_2024.pdf, Ανέβηκε: 30/10/2023 16:39, Μέγεθος: 253kb
  Ανακοίνωση
Όνομα: προώθηση δράσης.pdf, Ανέβηκε: 31/10/2023 16:07, Μέγεθος: 130kb
  Poster
Όνομα: POSTER-UNIQUE.pdf, Ανέβηκε: 31/10/2023 16:07, Μέγεθος: 107kb
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023

Η Mondelēz Ελλάδος, θυγατρική της Mondelēz International, στο πλαίσιο της περαιτέρω εδραίωσης των σχέσεων της με την ακαδημαϊκή κοινότητα έχει προχωρήσει σε μία σειρά από επιπρόσθετες δράσεις, οι οποίες έχουν στόχο να δώσουν την ευκαιρία στους φοιτητές και αυριανά στελέχη να γνωρίσουν και εμβαθύνουν στον κόσμο των επιχειρήσεων.  Αναλυτικότερα, ο νέος κύκλος διαδραστικών δράσεων που έχει σχεδιασθεί και πρόκειται να υλοποιηθεί εντός του 2023, περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενέργειες:

1. Guest Lecturer: δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές εντός του Πανεπιστημίου να έρθουν σε επαφή με εργαζομένους της Mondelēz, να ενημερωθούν για τον τρόπο εργασίας στη Mondelēz και να πάρουν μία «πρώτη» γεύση από το επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με τους ομιλητές, συζητήσουν και θέσουν ερωτήσεις. Το εύρος των ομιλητών καλύπτει όλο το φάσμα των διευθύνσεων της εταιρείας,  όπως marketing, engineering, business management, κ.ά., προσφέροντας έτσι μία εξαιρετική ευκαιρία για hands-on ενημέρωση για κάθε διεύθυνση.

2. Be our guest: ομάδες φοιτητών θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Mondelēz Ελλάδας, είτε αυτά είναι τα κεντρικά γραφεία,  είτε χώρος παραγωγής των προϊόντων μας και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία που προσφέρει μία εταιρεία, όπως η Mondelēz. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, θα έρθουν σε επαφή με βασικούς τομείς της εταιρικής μας δραστηριότητας, ενώ, παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζομένους μας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την επαγγελματική κουλτούρα της Mondelēz και να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία που θα εμπνεύσει τους φοιτητές και θα τους ενημερώσει σχετικά με τις δυνατότητες καριέρας στην εταιρεία μας.

3. Top to Top Challenge: δίνει τη δυνατότητα σε νέους φοιτητές και αποφοίτους να γνωρίσουν καλύτερα τη Mondelēz  και, κυρίως,  να διεκδικήσουν μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αξίζει, να σημειωθεί ότι η  συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε το 2017 και φέτος διανύει τον 7ο κύκλο της. Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και διαθέτει brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα:
• συμπεριληφθούν στις shortlists για μελλοντικές θέσεις εργασίας,
• παρακολουθήσουν προγράμματα καθοδήγησης/ mentoring που προσφέρονται από στελέχη της εταιρείας μας,
• λάβουν πρακτικές συμβουλές και πολύτιμες γνώσεις από τους ειδικούς του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Φέτος ο διαγωνισμός Top to Top Challenge θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, διατηρώντας ψηλά το ενδιαφέρον και δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους/ ες με ταλέντο και διάθεση να ανακαλύψουν την εταιρεία και τα brands. Για μία ημέρα οι συμμετέχοντες/ ουσες θα διαγωνιστούν σε διάφορες προκλήσεις γύρω από την εταιρεία και διάφορα επιχειρησιακά θέματα που την αφορούν, θα γνωρίσουν τη διοικητική ομάδα της και θα μάθουν περισσότερα για αυτήν.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023

Το ετήσιο Τουρνουά Σκακιού του ΕΜΠ επιστρέφει για 8η συνεχή χρονιά! Είτε είσαι αρχάριος παίκτης που ξεκινά τώρα το ταξίδι του στο σκάκι, είτε έμπειρος σκακιστής που αναζητά προκλήσεις, αυτό το τουρνουά είναι για σένα!

Το τουρνουά είναι ανοικτό προς όλους τους φοιτητές όλων των ιδρυμάτων και θα ξεκινήσει με τον 1ο γύρο το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, στις 12:00 με ένα ανοικτό Ελβετικό Τουρνουά. Έπειτα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 16:00 θα διεξάγονται οι επόμενοι γύροι, σε μορφή knockout, μέχρι τον Μεγάλο Τελικό! Ο χώρος διεξαγωγής όλων των γύρων θα είναι η Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΕΜΠ.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος αυτής της συναρπαστικής σκακιστικής συνάντησης, δήλωσε συμμετοχή άμεσα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
bit.ly/skakintua8

Σε περιμένουμε εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες:
Εκδήλωση στο Facebook: Το ετήσιο τουρνουά σκακιού του ΕΜΠ... - Σκακιστική Ομάδα ΕΜΠ Le Roi | Facebook

Πρόσβαση: 242 (στάση Θυρωρείο), 140 (στάση Πολυτεχνειούπολη), 230/608 προς Ζωγράφου (στάση 8η Ζωγράφου).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 1η Νοεμβρίου.

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023

Θέλεις να γίνεις μέλος της Οργανωτικής Ομάδας TEDxNTUA 2024;

Είσαι φοιτητής και σου αρέσουν τα TEDTalks; Ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη εθελοντική ομάδα για σένα; Θα σου άρεσε να αναπτύξεις negotiation skills και να ασχοληθείς με την εύρεση χορηγιών, workshops, venue ή ομιλητών; Σου αρέσει να δημιουργείς πρωτότυπο υλικό για τα social media ή την παραγωγή γραφικών;
Αν έστω και σε ένα  από τα παραπάνω απάντησες ναι, τότε αυτή η αίτηση είναι για εσένα!
https://forms.gle/xiAWr5AxudePKqSK7

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και 29 Οκτωβρίου.

Στην παραπάνω φόρμα θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Για οποιαδήποτε απορία, ωστόσο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω των social media μας, τα οποία θα βρεις με ένα click εδώ!

  Αφίσα
Όνομα: Open Call TEDxNTUA.pdf, Ανέβηκε: 23/10/2023 14:37, Μέγεθος: 120kb

Το 3ο Full Action Meeting διοργανώνεται (on-line και in-person) από τη Δράση COST (CA19118): High-performance carbon-based (nano)composites with smart properties for advanced sensing applications “EsSENce” και θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Πολυμέσων (Κτίριο Βιβλιοθήκης) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το διάστημα 23-25 Οκτωβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση όπου συμμετέχουν μέλη από 36 χώρες, καθώς και για τo πρόγραμμα του meeting μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Δράσης: http://www.essence-cost.eu/.

Κατά τη διάρκεια των προσκεκλημένων ομιλιών η παρουσία σας είναι ευπρόσδεκτη.

  Πρόγραμμα του Meeting
Όνομα: 3rd FAM 2023_FINAL AGENDA.pdf, Ανέβηκε: 19/10/2023 10:10, Μέγεθος: 302kb
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023

Το Chemecon είναι ο πρώτος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός σύλλογος Νέων Χημικών Μηχανικών που δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και επιθυμεί να συμβάλλει ουσιαστικά στη σύνδεση των φοιτητών με το αντικείμενο των σπουδών τους προσφέροντας δράσεις από φοιτητές για φοιτητές.

Αν θέλεις να συνδυάσεις το αντικείμενο των σπουδών σου με τον εθελοντισμό και ενδιαφέρεσαι να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στα τμήματα του, Human Resources (HR), Marketing, Fundraising (FR) ή Actions, η ομάδα του Chemecon σε περιμένει!

Συμπλήρωσε σήμερα την αίτησή σου στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYjiwzleV8RUcRIKjK8eZAJ3kn3Ip_gJEjo3GKAKq2drdHZg/viewform

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα μείνουν ανοιχτές μέχρι και Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα του οργανισμού ή τους λογαριασμούς στα social media του: https://linktr.ee/Chemecon_NTUA

 

 

 

  Ανακοίνωση
Όνομα: 1000009026.pdf, Ανέβηκε: 10/10/2023 14:45, Μέγεθος: 107kb
  Προκήρυξη Εκλογών
Όνομα: prokirixi_ekpr_foit_syneleysi_SXM_2024.pdf, Ανέβηκε: 29/9/2023 13:57, Μέγεθος: 253kb
‹ Νεότερες1234...65Παλαιότερες ›