Εκδηλώσεις
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Η Mondelēz International προσκαλεί φοιτητές ή κατόχους μεταπτυχιακού να γνωρίσουν την εταιρία μέσα από τη συμμετοχή στο «Top to Top» Challenge. Η Μondelez, διαθέτει μερικά από τα πιο γνωστά brands όπως Lacta, Παυλίδης, Trident, Halls, Dentyne, Merenda, Oreo, 3bit και Philadelphia, ενώ απασχολεί περισσότερους από 80.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017 και φέτος βρίσκεται στον 5ο κύκλο του.

Πρόκειται για δράση που δίνει τη δυνατότητα σε νέους φοιτητές και αποφοίτους να γνωρίσουν καλύτερα τη Mondelēz Ιnternational αλλά και να διεκδικήσουν μοναδικές ευκαιρίες mentoring και περιήγησης στο συναρπαστικό κόσμο της. 

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα διαγωνιστούν για μια ημέρα σε διάφορες δραστηριότητες γύρω από τη Mondelēz και επιχειρησιακά θέματα που την αφορούν και θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με εργαζομένους από διαφορετικά τμήματα.

Συγκεκριμένα,

•    θα συμπεριληφθούν στις shortlists για μελλοντικές θέσεις εργασίας

•    θα παρακολουθήσουν προγράμματα καθοδήγησης/ mentoring που προσφέρονται από στελέχη της εταιρείας

•    θα λάβουν πρακτικές συμβουλές και πολύτιμες γνώσεις από τους ειδικούς του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού 

Φέτος ο διαγωνισμός Top to Top Challenge θα πραγματοποιηθεί σε ένα virtual περιβάλλον λόγω των συνθηκών της πανδημίας, διατηρώντας ψηλά το ενδιαφέρον και δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους/ες με ταλέντο και διάθεση να ανακαλύψουν την εταιρεία και τα brands. Για μία ημέρα οι συμμετέχοντες/ουσες θα διαγωνιστούν virtually σε διάφορες προκλήσεις γύρω από την εταιρεία και επιχειρησιακά θέματα που την αφορούν, θα γνωρίσουν την διοικητική ομάδα της και θα μάθουν περισσότερα για αυτήν.  

Κριτήρια συμμετοχής για τους/τις υποψηφίους/-ες είναι ο προπτυχιακός ή/και ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε Business Administration/ Marketing/ Economics/ Engineering ή ανάλογους τομείς σπουδών, και το υψηλό επίπεδο γνώσης Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας. 

Οι φοιτήτριες/φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο «Top to Top» της Mondelēz International εδώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021!