Εκδηλώσεις

Η Ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του ΕΜΠ και το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνουν το 16ο Ετήσιο Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης την περίοδο 16-18 Ιουλίου 2021. Το Σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα KAS Greece – Cyprus, την εταιρεία Crowdpolicy, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚ, το Πρόγραμμα επώασης νεοφυών επιχειρήσεων Invent ICT και την εταιρεία Break Even Consulting. Το Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης πραγματοποιείται για ένα τριήμερο κάθε Ιούλιο από το 2006 στο πλαίσιο του θεσμού των Ετήσιων Σεμιναρίων της Ερμούπολης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΙIΕ/ΕΙΕ) από το 1984.

Όπως και πέρσι, το Σεμινάριο θα έχει υβριδική μορφή, δηλαδή ένα μέρος των εισηγήσεων θα γίνει με φυσική παρουσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και οι υπόλοιπες διαδικτυακά.
Για όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν υπάρχει η δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας Webex κατόπιν εγγραφής στον σύνδεσμο https://forms.gle/3ja2Yhd2an3gwXmt8 (οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για τη συμμετοχή στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες θα σταλούν λίγες ώρες πριν την έναρξη του Σεμιναρίου στις διευθύνσεις email όσων έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο σεμινάριο και θα είναι αναρτημένοι στον ιστοχώρο της Ομάδας INFOSTRAG: http://www.infostrag.gr/). Ταυτόχρονα, το Σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του ΕΒΕΟ/ΕΜΠ στο YouTube.

  Ανακοίνωση και πρόγραμμα σεμιναρίου
Όνομα: INFOSTRAG SYROS SEMINAR PROGRAM_2021_Final_2_dissemination.pdf, Ανέβηκε: 15/7/2021 15:18, Μέγεθος: 885kb