ΑναθέσειςΔιπλωματικώνΙουνίου2016
Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών σε κατεψυγμένα προϊόντα ψαριού
Θα εξεταστεί η δράση διαφόρων κρυοπροστατευτικών υλικών στη διατήρηση των
λειτουργικών χαρακτηριστικών κατεψυγμένων προϊόντων ψαριού.
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Κωνσταντίνα Τζιά
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Ιουνίου Ακ. Έτους 2017-2018
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Ιουνίου Ακ. Έτους 2017-2018
Ανατέθηκε: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ