ΑναθέσειςΔιπλωματικώνΦεβρουαρίου2018
Παραγωγή γιαουρτιού προ-υδρολυμένης λακτόζης
Θα μελετηθεί η παραγωγή γιαουρτιού προ-υδρολυμένης λακτόζης και θα γίνει συγκριτική μελέτη τόσο της εξέλιξης
της διεργασίας όσο και των ιδιοτήτων του τελικού προϊόντος με το συμβατικό.
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Κωνσταντίνα Τζιά
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Ανατέθηκε: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ