ΑναθέσειςΔιπλωματικώνΦεβρουαρίου2018
Μελέτη στελεχών non-Sacharomyces στη ζύμωση μπύρας
Η παραγωγή μπύρας χαμηλών αλκοολικών βαθμών ή εμπλουτισμένης με διαφορετικά αρώματα προσελκύει το ενδιαφέρον των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, στην παρούσα διπλωματική θα χρησιμοποιηθούν ζύμες non-Sacharomyces, μόνες ή σε συνδυασμό με τις συμβατικές ζύμες, για να διερευνηθεί η ικανότητα ζύμωσης και τα χαρακτηριστικά του παραγόμενου προϊόντος.
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Βάσω Ωραιοπούλου
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Ανατέθηκε: Νικόλαος Κανιάκας