ΑναθέσειςΔιπλωματικώνΦεβρουαρίου2018
Χρήση κρυοπροστατευτικών
υλικών σε κατεψυγμένα προϊόντα αυγού
Θα εξεταστεί η δράση διαφόρων κρυοπροστατευτικών υλικών στη διατήρηση των λειτουργικών χαρακτηριστικών κατεψυγμένων προϊόντων αυγού.
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Κωνσταντίνα Τζιά
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Ανατέθηκε: ΑΡΓΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ