ΑναθέσειςΔιπλωματικώνΦεβρουαρίου2018
Μέθοδοι αφυδάτωσης
γιαουρτιού και παραγωγή ανασυσταμένου γιαουρτιού
Γιαούρτι συμβατικό ή προβιοτικό θα αφυδατωθεί και θα εξεταστεί η ανασύστασή του με χρήση κόμμεων είτε στο αρχικό γιαούρτι είτε κατά το στάδιο της ανασύστασης.
Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ:
Κωνσταντίνα Τζιά
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Τομέας: Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Σχετικό Μάθημα : Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων - Επεξεργασία και συντήρηση Τροφίμων
Περίοδος Ανάθεσης: Φεβρουαρίου Ακ. Έτους 2017-2018
Ανατέθηκε: ΚΩΒΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ