ΑπόφοιτοιτηςΣχολής
Μείνετε σε επαφή μαζί μας!

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ επιχειρεί να συνδεθεί με τους αποφοίτους της και τους μελλοντικούς αποφοίτους της αλλά και όποιον ενδιαφέρεται να είναι σε επαφή μαζί της για να οικοδομήσει αμφίπλευρες σχέσεις επικοινωνίας και προοπτικές συνεργασίας μαζί τους.

Αγαπητοί απόφοιτοι, φοιτητές και φίλοι,

ας έρθουμε σε επαφή!

Είναι σημαντικό για τη Σχολή να δημιουργηθεί δίκτυο της μεγάλης κοινότητάς της, να έχει στίγμα σας, να γνωρίζει τις επαγγελματικές σας συντεταγμένες, να επικοινωνεί μαζί σας για να ζητά τη γνώμη σας, τις ιδέες και τη συνδρομή σας σε θέματα εκπαίδευσης, επαγγελματικών εξελίξεων, προτεραιοτήτων και νέων προοπτικών, να αξιοποιεί την ανάδρασή σας, να ανταποκρίνεται όταν της το ζητάτε και όπου μπορεί, να υπολογίζει στην αλληλεγγύη σας.

Μπορείτε -- απόφοιτοι, φοιτητές και φίλοι -- να εγγραφείτε στο LinkedIn Group:

NTUA School of Chemical Engineering Alumni (Official)

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας. Παρακαλούμε, επίσης, να ενημερώσετε συναδέλφους σας γι' αυτή την πρωτοβουλία της Σχολής μας.

Τύπος
Είμαι απόφοιτος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ και έχω αποκτήσει το πτυχίο μου.
Είμαι εν ενεργεία προπτυχιακός φοιτητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ.
Ενδιαφέρομαι να είμαι σε επαφή με τη Σχολή. Αφορά και φοιτητές ή απόφοιτους μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών ή υποψήφιους διδάκτορες της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ ή όσους σπούδασαν κατά το παρελθόν στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Σχολής χωρίς να αποφοιτήσουν.
Στοιχεία Λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα password για να μπορείτε να αλλάξετε στο μέλλον τα στοιχεία σας
Προσωπικά Στοιχεία
Σπουδές
Αν εγγράφεστε ως φοιτητής, επιλέξτε μόνο το έτος εισαγωγής.
Στοιχεία Εργασίας

Στοιχεία Επικοινωνίας


Στοιχεία Κοινωνικής Δικτύωσης