27-06-2022
Τελική βαθμολογία πτυχιακής εξέτασης ΜΧΔ-ΙΙ 27-06-2022

Αναρτήθηκε η τελική βαθμολογία της πτυχιακής εξέτασης ΜΧΔ-ΙΙ.

14-01-2022
Εξέταση ΜΧΔ ΙΙ

Η εξέταση του μαθήματος Μηχανική Χημικών Διεργασιών ΙΙ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 19/1 στις 9:00 π.μ. λαμβάνοντας όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19. H εξέταση θα πραγματοποιηθεί με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Η κατανομή των σπουδαστών στις αίθουσες εξέτασης παρουσιάζεται στον ακόλουθο πίνακα:

Αίθουσα

ACQUAH

ΚΑΠΕΡΝΕΚΑ

ΑΜΦ.1

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΠΟΛΑΚΗΣ

ΑΜΦ.2

ΜΠΟΛΤΣΗΣ

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

26

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΤΕΝΕΚΙΔΗΣ

28

ΤΖΑΛΛΑΣ

ΨΩΜΑΣ

29

Παρακαλείστε να προσέλθετε στην αίθουσα 20 λεπτά πριν την έναρξη του διαγωνίσματος.

Καλή Επιτυχία !


17-11-2021
Αναβολή εργαστηριακών μαθημάτων την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου

Αγαπητοί φοιτητές

Λόγω απεργίας των μέσων μεταφοράς, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου τα εργαστηριακά μαθήματα αναβάλλονται και θα αναπληρωθούν σε ημερομηνία που θα καθορίσουν οι διδάσκοντες.

Έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση και στο site της Σχολής.

Γ. Στεφανίδης


19-10-2021
Τελική Βαθμολογία Επαναληπτικής Εξέτασης Σεπτεμβρίου

Η τελική βαθμολογία της επαναληπτικής εξέτασης του Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στις 14/10 στο https://courses.chemeng.ntua.gr/mxd2/news

02-10-2021
Διαλέξεις Θεωρίας ΜΧΔ ΙΙ

Αγαπητοί φοιτητές,

Οι διαλέξεις θεωρίας του μαθήματος θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα σε δύο τμήματα στην αίθουσα 31. Παρακαλούνται οι φοιτητές με επίθετο από Α έως Μ να παρακολουθούν το 1ο τμήμα (9:45-11:30) και οι φοιτητές με επίθετο από Ν έως Ω να παρακολουθούν το 2ο τμήμα (15:15-17:00).

Γ. Στεφανίδης   


30-09-2021
Εργαστηριακές Ασκήσεις ΜΧΔ-ΙΙ

Το Εργαστήριο Μηχανικής Χημικών Διεργασιών ΙΙ ξεκινά την Πέμπτη 7/10/2021.

Οι Εργαστηριακές Ομάδες και οι Κανονισμοί των Εργαστηριακών Μαθημάτων βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://www.chemeng.ntua.gr/submission/mxdreg.php

Οι τίτλοι, οι υπεύθυνοι και οι χώροι διεξαγωγής των Εργαστηριακών Ασκήσεων βρίσκονται στο αρχείο: titles_2021.pdf

Το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου βρίσκεται στο αρχείο: programme 2021.pdf

Ο Εργαστηριακός Οδηγός και Συμπληρωματικό Υλικό για τις Ασκήσεις 1, 5 και 6 βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://courses.chemeng.ntua.gr/txd/lab

Σημειώνεται επίσης ότι:

Φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων, εκτός των υφιστάμενων εργαστηριακών ομάδων, που οφείλουν εργαστηριακές ασκήσεις ΜΧΔ-ΙΙ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο ΤΧΔ (ksh@chemeng.ntua.gr).

Μεμονωμένοι φοιτητές που χρειάζεται να αναπληρώσουν κάποια εργαστηριακή άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνούν, άμεσα με το που προκύπτει η σχετική ανάγκη, με το Εργαστήριο ΤΧΔ . Η ημερομηνία και η ώρα αναπλήρωσης θα εμφανίζονται στο Πρόγραμμα του Εργαστηρίου.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει αναπλήρωση κάποιας εργαστηριακής άσκησης από ολόκληρη Εργαστηριακή Ομάδα, τότε εκπρόσωπος της ομάδας θα πρέπει να επικοινωνεί, άμεσα με το που προκύπτει η σχετική ανάγκη, με τον υπεύθυνο της εργαστηριακής άσκησης.

Παρακαλείσθε να ελέγχετε το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου ανά εβδομάδα. 

Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία σας με το Εργαστήριο να ελέγχετε στο webmail σας το φάκελο των Ανεπιθύμητων, ή Spams, ή Junk Mails , ή άλλου συναφούς ονόματος.

25-09-2021
Επαναληπτική Εξέταση ΜΧΔ ΙΙ

Η επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 30/9 στις 1:00 μμ λαμβάνοντας όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19. H εξέταση θα πραγματοποιηθεί με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Η κατανομή των σπουδαστών στις αίθουσες εξέτασης παρουσιάζεται στον ακόλουθο πίνακα:

Αίθουσα

ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.

26

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

28

ΠΑΝΩΡΙΟΣ

ΧΑΡΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

29

Παρακαλείστε να προσέλθετε στην αίθουσα μισή ώρα πριν την έναρξη του διαγωνίσματος.

Καλή Επιτυχία !