ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2025
Επισυνάπτεται η τελική βαθμολογία του μαθήματος με τον υπολογισμό της βαθμολογίας των εργασιών και της τελικής εξέτασης.
Οι εργασίες υπολογίζονται επί του βαθμού μόνον θετικά (αν υπερβαίνουν το βαθμό της εξέτασης) 15% Θέμα 1, 10% Θέμα 2Α, 10% Θέμα 2Β
Απαντήσεις επί τυχόν ερωτημάτων, εργασίμες ώρες σήμερα και τη Δευτέρα, 7/7. Για επισκόπηση του γραπτού, τη Δευτέρα 10:30-13:30.
Στις 8/7 η βαθμολογία θα κατατεθεί στη Γραμματεία.
Σας ευχαριστώ πολύ για την καλή εκπαιδευτική μας συνεργασία σε όλο το εξάμηνο.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ του μαθήματος θα γίνει Δευτέρα 23/6, 9:00, ΑΙΘ.26, 28, 29, ΑΜΦ 2.
Η ύλη εξέτασης θα περιλαμβάνει όλο το βιβλίο σημειώσεων και τις αναρτημένες διαφάνειες από τα μαθήματα. Η εξέταση θα γίνει σε 2 μέρη. Σε ερωτήσεις θεωρίας (κυρίως επί της χημείας και μικροβιολογίας, και βασικές αρχές κατάψυξης και θερμικής επεξεργασίας τροφίμων) με κλειστό βιβλίο το 1ο μέρος και σε υπολογιστικές ασκήσεις το 2ο μέρος (κεφ.2, 6,7,8,9) , με ανοικτό το βιβλίο σημειώσεων (μόνον όχι άλλες σημειώσεις).
Η βαθμολογία των εργασιών σας, που θα μετρήσει στο 30% θετικά αν έχουν υποβληθεί όλες, θα δοθεί με τα τελικά αποτελέσματα.
Καλή συνέχεια και επιτυχία στις εξετάσεις σας.
Την Τετάρτη 28/5 θα γίνει το τελευταίο μάθημα με θέμα την ψύξη/θέρμανση τροφίμων. Ώρα έναρξης εκτάκτως στις 10:30.
Θα γίνει ενημέρωση για την ύλη και τη δομή της τελικής εξέτασης, που προγραμματίστηκε για Δευτέρα 23/6,9:00, ΑΙΘ. 26,28,29, ΑΜΦ2
Η υποβολή της εργασίας -ΘΕΜΑ 2Β- γίνεται δεκτή μέχρι Τρίτη 27/5.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 2Α (ΚΑΤΑΨΥΞΗ) ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ 2Α ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/5/2025
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Η υποβολή της 1ης Εργασίας ολοκληρώνεται σήμερα.
Ευχαριστούμε τους σπουδαστές που κατά πλειονότητα την έχουν ολοκληρώσει. Κατόπιν σχετικών αιτημάτων, εργασίες θα γίνονται δεκτές μέχρι 14/4.
Για ενημέρωσή σας, η 2η Εργασία θα δοθεί στις 30/4 και η 3η Εργασία στις 7/5 με αντίστοιχες διορίες παράδοσης τις 15 και 22/5.
Καλό Πάσχα!
Οι σημειώσεις του μαθήματος παραλήφθηκαν από την εκτυπωτική μονάδα του ΕΜΠ και είναι διαθέσιμες στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (έναντι Αιθ.28).
Όλοι οι σπουδαστές που δικαιούνται παρακαλούνται να τις παραλάβουν (καθημερινά 10-15:00)
1οΘΕΜΑ (ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ) ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΘΕΜΑ (ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ) ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 1oυ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/4/2025.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.chemeng.ntua.gr/submission/emt.php.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΟΠΟ: THEMA_1_ONOMA_ΑΜ.
Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΙΣ 26/3 ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦ. 2 ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΙΕΣ ΥΛΙΚΟ.
ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΙΠ ΕΦΗ ΔΕΡΜΕΣΟΝΛΟΥΟΓΛΟΥ (efider@chemeng.ntua.gr).
Το αυριανό μάθημα (Τετάρτη 19-3) λόγω ασθενείας του διδάσκοντος θα αναβληθεί. Θα αναπληρωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της ροής του μαθήματος κατόπιν σχετικής συνεννόησης και ανακοίνωσης.
Το αυριανό μάθημα (12-3) λόγω απουσίας του διδάσκοντος σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βιομηχανία με σπουδαστές της εμβάθυνσης του 8ου και 10ου εξαμήνου δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα αναπληρωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της ροής του μαθήματος κατόπιν σχετικής συνεννόησης και ανακοίνωσης.